Euro Stoxx 50 EU50

3505 25 0,71 %
informacije
отварање 3480
дневни распон 3463 3509
недељно опсег 3443 3509
годишњи опсег 2937 3509
Недеља 1,45%
месец 4,38%
година 17,32%