британска фунта јапански јен (GBP/JPY) GBP/JPY

informacije
дневни распон 156.83 157.39 дан -0.31%
недељно опсег 156.83 161.42 Недеља -2.48%
мјесечна 156.83 160.68 месец -2.04%
годишњи опсег 155.36 161.81 година -1.07%
156.88 -0.49 -0.31%
Data feed by Mataf & charting software by TradingView

Форекс волатилност

.
  Пријава