валута Европа : европска новчана јединица (XEU) XEU

Европа

Ознака за валуту европска новчана јединица (XEU) је XEU. Симбол XEU се користи за валуту европска новчана јединица (XEU).

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс европска новчана јединица (XEU) , валута Европа