валута Европа : Еку на ЕИО XEU

Европа

Кодът на Еку на ЕИО е XEU. Ние използваме XEU за символ на Еку на ЕИО.

Знаехте ли, че:

Повече информация: валутен калкулатор.

Обменни курсове на Еку на ЕИО , валута Европа