новозеландски долар јапански јен (NZD/JPY) NZD/JPY

informacije
дневни распон 87.97 88.98 дан -0.12%
недељно опсег 87.7 91.07 Недеља -2.65%
мјесечна 87.7 91.52 месец -2.6%
годишњи опсег 80.43 91.52 година 6.59%
88.75 -0.11 -0.12%
Data feed by Mataf & charting software by TradingView

Форекс волатилност

.
  Пријава