валута Афганистана : aвганистански авгани AFA

Авганистан

На дан 31 дец 2002, валута aвганистански авгани (AFN) је заменила валуту aвганистански авгани (AFA). Ознака за валуту aвганистански авгани је AFA. Симбол AFA се користи за валуту aвганистански авгани.

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс aвганистански авгани , валута Афганистана