валута Арубе : Арубан гулден AWF

Аруба

Ознака за валуту Арубан гулден је AWF. Симбол AWF се користи за валуту Арубан гулден.

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс Арубан гулден , валута Арубе