британска фунта новозеландски долар (GBP/NZD) GBP/NZD

informacije
дневни распон 1.9198 1.9248 дан 0.16%
недељно опсег 1.9191 1.9483 Недеља -0.27%
мјесечна 1.9191 1.9483 месец -0.27%
годишњи опсег 1.8628 1.9824 година 1.12%
1.9245 0.0031 0.16%

Форекс волатилност

  Пријава