новозеландски долар амерички долар (NZD/USD) NZD/USD

informacije
дневни распон 0.6938 0.6961 дан -0.08%
недељно опсег 0.6938 0.7033 Недеља -0.84%
мјесечна 0.6938 0.717 месец -1.39%
годишњи опсег 0.6805 0.7465 година -3.2%
0.6953 -0.0006 -0.08%

Форекс волатилност

  Пријава