валута Суринама : суринамски гилдер SRG

Суринам

На дан 10 мај 1940, валута суринамски гилдер (SRG) је заменила валуту холандски гулден (NLG). На дан 31 дец 2003, валута суринамски долар (SRD) је заменила валуту суринамски гилдер (SRG). Ознака за валуту суринамски гилдер је SRG. Симбол SRG се користи за валуту суринамски гилдер.

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс суринамски гилдер , валута Суринама