евро амерички долар (EUR/USD) EUR/USD

informacije
дневни распон 1.0154 1.0268 дан -0.95%
недељно опсег 1.0154 1.0268 Недеља -0.95%
мјесечна 1.0123 1.0369 месец -0.64%
годишњи опсег 0.9952 1.1495 година -10.66%
1.0161 -0.0098 -0.95%
Data feed by Mataf & charting software by TradingView

Форекс волатилност

.
  Пријава