британска фунта амерички долар (GBP/USD) GBP/USD

informacije
дневни распон 1.2233 1.2294 дан -0.36%
недељно опсег 1.2233 1.2425 Недеља -1.09%
мјесечна 1.2233 1.2713 месец -3.33%
годишњи опсег 1.1803 1.3142 година 1.25%
1.2249 -0.0044 -0.36%
Data feed by Mataf & charting software by TradingView

Форекс волатилност

.
  Пријава