амерички долар швајцарски франак (USD/CHF) USD/CHF

informacije
дневни распон 0.9408 0.9451 дан -0.03%
недељно опсег 0.9408 0.9451 Недеља -0.03%
мјесечна 0.9371 0.9652 месец -1.06%
годишњи опсег 0.9092 1.0065 година 3.19%
0.9413 -0.0003 -0.03%
Data feed by Mataf & charting software by TradingView

Форекс волатилност

.
  Пријава