валута Анголе : анголијска нова кванза AON

Ангола

На дан 1 мар 1991, валута анголијска нова кванза (AON) је заменила валуту █ (AOK). На дан 1 феб 2000, валута █ (AOR) је заменила валуту анголијска нова кванза (AON). На дан 1 феб 2000, валута анголска кванза (AOA) је заменила валуту █ (AOR). Ознака за валуту анголијска нова кванза је AON. Симбол AON се користи за валуту анголијска нова кванза.

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс анголијска нова кванза , валута Анголе