валута Чилеа : чилеански унидадес де фоменто CLF

Чиле

чилеански унидадес де фоменто је валута у Чилеа. Ознака за валуту чилеански унидадес де фоменто је CLF. Симбол CLF се користи за валуту чилеански унидадес де фоменто.

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс чилеански унидадес де фоменто , валута Чилеа