амерички долар јапански јен (USD/JPY) USD/JPY

informacije
дневни распон 130.6 131.38 дан -0.22%
недељно опсег 130.48 132.91 Недеља -0.33%
мјесечна 128.08 132.91 месец 0.51%
годишњи опсег 127.22 134.78 година -0.25%
130.78 -0.28 -0.22%
Data feed by Mataf & charting software by TradingView

Форекс волатилност

.
  Пријава