валута Тувалу : Тувалуан Долар TVD

Тувалу

Ознака за валуту Тувалуан Долар је TVD. Симбол TVD се користи за валуту Тувалуан Долар.

Да ли сте знали:

Још информација: конвертор валута.

Курс Тувалуан Долар , валута Тувалу